mandag 28. desember 2009

Ny Pute

Heldige meg:-)
Fkk denne skjønne puten i julegave. Denne har jeg ønsket meg. Syntes de er så nydelige, og den passer jo akkurat inn i Glitter huset.
Så nå har den fått sin plass i sofaen.

7 kommentarer:

 1. Hei hei
  Ja den var virkelig lekker. Jeg har sett på en liknende på Landstil men siden det snart var jul så tok jeg meg ikke råd til å kjøpe en slik selv. Nå har jeg fått flere gavekort og skal bruke kortene kun på slike ting så nå får vi se om det ikke blir en ny pute på mor.
  Ønsker deg en fin fin mandag. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 2. Hei :)

  Er inne hos deg for første gang. Så flott blogg du har og linker meg gjerne til.

  Ønsker deg en fortsatt deilig romjul!

  Hilsen fra

  Anette Willemine :)

  SvarSlett
 3. Hej.:-) bruker to servietter, den hvite er litt større enn den med trykk...Så legger jeg den med trykk neders (med trykket ned ), og legger den hvite over...og tar tak i midten, og snur og prøver å forme til kremmerhus, så det er ikke så mye bretting, bare prøvd deg frem.:-) den ene må være litt større enn den andre eller legges så det ser ut som den er større.:-)

  SvarSlett
 4. Den var superfin, heldige du !!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for fine ord hos meg! Så kjekt å oppdage din koselige blogg! Tror vi har mye samme smak ja:o) Den puta var jo bare rålekker-heldige deg.
  Legger meg også til som følger her:o)
  Ha en nydelig romjul videre.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 6. Veldig lekker pute, passer inn nesten hvor som helst den! Mye annet fint her hos deg, veldig koselig å finne frem hit! Takk for fine ord!:) Ha flotte romjulsdager, så titter jeg innom igjen snart.Klem fra Heidi

  SvarSlett