mandag 12. november 2012

En elg i hus

 
Heisan godtfolk! Hu hei som tiden flyr avsted.
For et par uker siden var jeg på Bloggtreff her i Kristiansand.
Det er LIVING som endelig har kommet hit til oss. Og da fikk vi bloggere den ære av og besøke å handle i butikken før åpningsdagen. Ååå som jeg har ventet på denne butikken. Nå slipper jeg å kjøre 2.5 time i bil for å myse i den herligheten. En kjempe flott butikk de har laget her i Sør. Vi hadde først en omvisning med litt forklaring i hvordan de bygger opp LIVING konseptet. Veldig spennende. Hadde desverre glemt kameraet mitt, men hvis dere besøker LIVING sin blogg vil dere se mange flotte bilder av den lekre butikken.
Jeg fikk gleden av og treffe noen "gamle" blogg bekjente, og så fikk jeg hilst på noen nye som jeg håper jeg snart treffer igjen. Hyggelig å treffe de andre jentene som skriver på de forskjellige bloggene. Flotte goodibager fikk vi også. Har ikke fått tatt bilde av alt enda, men det kommer:-)
Fikk handlet med litt også når jeg var der. Hele butikken var det prosenter på. Lykke!
Dyremotiv på ting og tang er jo i vinden for tiden, så denne "staute" elgen fikk flytte inn i gangen vår denne vinteren.
 

Ellers så har forkjølelsen og feberen angripet oss her i Glitterhuset også, så nå er det varm drikke, ullsokker og skjerf som gjelder for tiden:-) Må jo bli frisk til Jul-) Er jo ikke mange ukene til gitt! Gøy denne tiden vi går inn i nå.
 

3 kommentarer:

 1. Hørtes veldig koselig ut og puten var rå fin :)
  God bedring til dere alle :)

  Klem fra Camilla

  SvarSlett
 2. Så gøy det høyrtes ut med bloggtreff på Living,dei har jo så masse fint:)herlige ting du har kjøpt,puta var knallfine,like så godt dyreprint på:)
  God bedring til dere!
  God klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. En elg er det nok ikke, men en flott og staut hjort ;) Puten var lekker! Liker mosekulene dine også :) Flott tirsdag! Klem Ane

  SvarSlett