mandag 24. desember 2012

24 Desember.Da er dagen her. 24 desember! Hvor har denne desember mnd blitt av?
Her har vi hatt en travel desember, men gur så koselig. Er jo gøy med litt liv og røre.
Tidlig i desember hadde vi en juleshopping tur til London, hvor guttene fikk med seg en Liverpool kamp. Stor stas for de det. Meg og prinsessa var jo overklare for butikkene, så ikke snakk om å kaste vekk noe verdifull shoppe tid på en kamp!!! Skulle jo prøve og handle litt julegaver, men da fikk jeg klar beskjed fra Annika om at det brukte ikke hun plass i kofferten sin på. Hun hadde laaaang liste over ting hun bare "måtte" ha. hehe. er jo skjønn da. Var en kanon gøy by og handle i , og mor fikk seg oså en aldri så liten tur på Harrods. En opplevelse må jeg si, nydelig pyntet og skjønne folk som jobbet der. Kjenner på meg at jeg godt kan tilbake dit ja:-)
Ellers så har desember gått med til å synge en haug av julekonserter, åååå så kos det er.
Men nå har julefreden senket seg i glitterhuset , gavene er innkjøpt og pakket inn, tøyet strykt og huset julerent, så nå kan jula bare begynne:-)
 Vi har hatt 2 vennepar på julefrokost i dag, er blitt en tradisjon dette som både vi og ungene setter veldig pris på. Veldig hyggelig at de tar seg til til og komme.
Bordet ble pyntet i rødt etter mannen og ungenes ønske. De som har fulgt meg en stund her vet jo at denne damen hater julerødt, men men, hva gjør man ikke.............
Pynten på bordet laget jeg av noen glasskrukker med svibler som jeg surret litt mose rundt, utenpå glasset klippet jeg av litt edelgran av juletreet som jeg festet med blomstersølvtråd og noen tre stjerner fra blomsterbutikken. Enkelt og fort gjort å lage.
Håper dere alle får en flott dag.  God Jul alle sammen. Vi blogges snart:-)

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for julehilsen og ei riktig fin jul til deg å.

  Har flere år med juleshopping i London bak meg, og ja, det er litt av en by. Vil tro dere koste dere.

  SvarSlett
 2. Så fine bilder:)
  Ei god jul til deg og dine!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 3. Koselig julestemning:)

  God romjul:)
  Klem Linda

  SvarSlett
 4. God jul til deg og sjefen;) Fikk en link fra en av konsertene der du synger solo. For en stemme, fikk helt frysninger!

  Kos deg videre i jula!


  Klem Ninni

  SvarSlett
 5. Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it ;) I am going to revisit yet again since I saved as a favorite it.
  Money and freedom is the best way to change,
  may you be rich and continue to help other people.

  My web blog; webpage ()

  SvarSlett