søndag 27. mai 2012

Sa noen lyse rosa?

Er ufattelig glad for at det er litt "moderne" å være en smule lyse rosa i huden. He he.
Huff da, er vist blitt en smule brent i dag etter å ha tilbrakt hele dagen nede på brygga med tean i tanga. Det har vært uffatelig deilig, for inntil hus veggen har det ikke gått ann å være i denne sol steiken. De fleste badet i dag i sjøen utenom denne pingla, for tror ikke det holdt mer en 16 grader, og det er jo alt for kaldt etter min mening.Vi har fått en skikkelig smak på sommeren , må den bare vare. Tenke å vise dere et lite bilde i fra uteplassen vår, her er det deilig å sitte på kveldstid og nyte de siste sol strålene. Skriften på veggen er fra flinkeste Hilde Heimdal, hun tryller frem de lekreste saker.Ute her har jeg valgt fargene beige og lyse blått. Lyse kronen er fra Lisbeth Dahl.
 Da tror jeg at jeg vil myse litt på tv og sause meg inn med after sun. Håper det har en kjølende effekt på denne litt svidde kroppen:-)fredag 25. mai 2012

30 grader!!!!!!!

Ja , det er jo helt utrolig!!!!
Må si at jeg kan nesten ikke tro det er sant at vi har fått dette været allerede nå. Er jo så jeg lett kunnet komme i ferie modus:-)Litt flere sommer blomster annkommer glitterhuset sakte med sikkert.Har fått kjøpt meg noen nydelige hortensiar.De som har fulgt meg her en stund vet jo at dette er en av favorittene. I dag kom jeg over en oppstammet hortensia, og dere kan tro den var bare helt fantastisk.Har aldri sett de før jeg. Ble desverre ikke med meg hjem den, for den var rett og slett svin dyr. Er kanskje sånn når de kommer med noe nytt, så pleier det jo å bli rimeligere etter hvert syntes jeg.
Men jeg koser meg med min  skjønne lyse blå variant jeg.Mye vann og gjødsel , så går nok det bra med den tenker jeg.

Hvis været holder seg slik i helgen, tror jeg sannelig vi må ta årets første tur ned på brygga og slikke sol, da får maling være maling, kosten kan få hvile.
Men kjenner jeg glitter mannen rett, svinger han den sikkert litt. Vi har litt malingsprosjekter ute på gang. :-)
Ha en strålende fredag da dere, nå skal jeg titte litt rundt her i blogglandia og samle litt inspirasjon. Gleder meg.

torsdag 24. mai 2012

Utelivet har begynt.


Heisan , for ei tid vi er i møte, her i sør har vi det kanon varmt! Og vi nyter det :-)Måtte det bare vare lenge lenge denne gangen.
Vi jobber og står i her i heimen på ute plassen. Og det er noe vi liker både glitter mannen og frua. Med et hus er det jo alltid noe å ta deg til, så vi har nok å henge fingrene i. Sikkert fler enn oss som også har det slik ja:-)
Men tid til kos det blir det også, for det er viktig.
Jeg har vært på jente tur til Stavanger . 7 girls på tur. Ååå det var kos kan dere tro.
Litt shopping stod jo selvfølgelig på programmet.Halveis fra Søgne og til Stavanger har vi Moi og Den Franske Landstil butikken. Skjønn butikk med alle de herligste varer. Denne fine lykten ble med meg hjem, så nå er det bare og nyte mange herlige kvelder ute med fyr på denne. Foreløpig står den på en krakk, men planen er at den skal henge i taket.
Håper dere også har sommer temp der dere befinner dere.

Ha en skjønn torsdag dere!

Klemmer fra Ine

onsdag 2. mai 2012

Gaver medbragt


Smiler og er glad. Sola skinner og det er helt vindstille.Selv om jeg ikke har fått nytt det så mye i dag, jobb i gjenn ja. Enda litt redusert, hoster og harker, men det går fremover :-)  Var på besøk hos ei vennine her i forige uke, og en liten gave fra meg var med da. Innholdet inni var ikke så spennende, det var hjemmedekorerte lys. Men jeg syntes disse lappene med dette stempelet jeg fikk tak i var søtt da. HOME MADE WITH LOVE.
Fort å enkel måte å pakke på , det liker vi.

Nå er det middags laging og foreldremøte på programmet, vi har nemmelig ansvar for salgs bod på 17 mai med håndball laget. Så da er det bare å brette armene opp og fordele oppgaver.See you!