torsdag 28. juni 2012

Litt stolt av meg selv ja:-)


En smule stolt over dette oliven treet. Jeg har nemmelig klart å overvintre det inne i huset. Det har jeg prøvd på i mange år, men uten hell. Men i år gikk det endelig. Var er herlig følelse når det kunne settes ut igjen. En smule stolt frue da ja:-) Det er stått på badet i vinter, og fått vann nesten daglig, leste et tips om det at de likte mye vann. Vet ikke om det er slik det skal gjøres men funket ihverfall her i huset.
Endelig skal jeg få mannen hjem i hus igjen, han har vært på jobb reise til USA en uke, i Houston,  han har sikkert hatt det kjempe flott
40 grader har han hatt der borte hver dag, så tenker det merkes når han kommer hjem til dette små kjølige været.
Ha en fin torsdag da dere


tirsdag 19. juni 2012

En deilig smak!


19 juni, jaggu går det fort mot juli og ferie. Er ikke mange dagene til sola snur, og enda har vi ikke hatt mange dagene vi har kost oss med smeige dager. Får håpe det kommer litt godvær til oss snart. Syntes vi fortjener det nå:-) I dag har det vært sol her i sør men litt skarp vind , så en lun plass måtte til for å nye sola i dag.. Vi har vært på avsluttning med klassen til Fredrik i dag. Alltid koselig og samles sammen med foreldrene i den klassen. Her i huset går det mengder med fun ligt saft her om sommeren. Og jeg må faktisk innrømme at et glass med denne saften som smaker rabarbra og jordbær er nydelig. Og så er den jo så rosa og fin, gjør jo ikke noe det heller:-)
 Litt nytt på kjøkken bordet har ankommet Glitterhuset. Fant denne skjønne skålen ifra Lots Living i den herlige støvete rosa fargen jeg er hekta på for tiden. Et par nye hjemme strikkede kluter har jeg vært så heldig og få av ei som er så flink til å strikke. De er så skjønne at foreløpig skal de få lov til å ligge til pynt.
Det er sannelig godt vi har blogglandia i denne fotball tiden. Puh!!! Er ikke er kamp som ikke blir sett av gutta boys her i huset. Så nå skal jeg stenge den lyden ute og kose med mens jeg titter rundt til dere.

 Ønsker dere alle en forsatt fin kveld. 

søndag 3. juni 2012

Ikke en grønn malt benk......

Halloen alle sammen.

Dagene ruller og går, og formen er mye bedre heldigvis.
Har stasjet litt utenfor med en ny liten søt benk.
Kommer det noen gjester som er slitne og ikke orker å vente til vi åpner døren, ja da kan de ta seg en aldri så liten pust i bakken her på denne benken .
Dette er ikke den grønnmalte benken i sangen. Det står en grønnmalt benk i haven, Denne benken ble jo så klart hvit:-) Men syntes den gamle sangen er så fin, husker jeg og min beste veninne lærte den  i barndommen av moren hennes. Bare hør på denne skjønne teksten:

Det står en grønnmalt benk i haven
den har vært vitne til så mange ting.
Vi satt på benken der i haven,
den sommerkvelden da vi skiftet ring.
Og hvis den grønne benk i haven,
kunne fortelle det den hadde sett.
da ble det slutten på vår hem´lighet,
men den har hit til gu´skjelov holdt tett
.


Åååå herlig med gode minner:-)
Noen flere som kan den sangen?


 
Benken har fått selskap av noen puter kjøpt på gave & interiørhuset her i Søgne for en god stund siden.


Slik var benken før den skiftet farge, kunne jo så klart ha blitt grønn, men nei
er ikke ferdig med det hvite enda.Velkommen skal du være til å ta en liten avslapping her langs hus veggen:-)


Ha en skjønn søndag alle sammen!


fredag 1. juni 2012

Kabel trommel

Heisan dere.

I dag sitter det en glitter frue som syntes ufattelig synd på seg selv!
Vi skulle nemmelig på sykkel tur til Skagen sammen med venne gjengen. 16 stk på tur. Himla morro. Men neida, den gøye greiane ble ikke denne damen med på, for jeg har ligget med spy syka i to døgn. Er noe av det verste jeg har opplevd på det jeg kan huske. Heldigvis er ingen andre her i huset smittet, så mannen tok sykkelen fatt . Så da får jeg heldigvis referat fra den kanten:-) Regner med de får en kjempe tur, for dette er en flott gjeng å reise med. En liten opptur er at jeg har endelig fått skaffet meg en kabel trommel. Syntes de er så tøffe. Og den ble jo selvfølgelig hvit:-) Bombe!
Passer jo egentlig litt godt at det står en kabel trommel her i tunet i og med at jeg jobber i energiverket. Litt snodig tenker vel dere at jeg ikke har tatt av plasten på puten , he he, og den ser jeg, men tenkte at denne skulle få bli med ned i båten, så da er det jo fint at den er pen og ren når den annkommer:-) Så ble den bare plasser her i mellom tiden. Siden sist så har jeg vært på lager salg hos jentene bak interiørmerket Søgne Home. For noen flinke 3 jenter som har klart å få dette på beina.
Heldige meg som kjenner de og ble innvitert. Kommer et bilde ras snart over alt det lekre jeg fikk sikret meg. Alt var til 50 % kan det bli bedre?
Ha en fin kveld dere, håper dere slipper samme sjuka som meg!