tirsdag 31. juli 2012

Forandring fryderGod tirsdag dere:-)ikke den store sommer varmen her i sør i dag, så helt greit å gå på jobb da. Satser på at go været kommer til helgen når fruen har fri. Skal synge i bryllup på lørdag, og da håper jeg solen skinner på brudeparet selv om de i gamle dager mente at litt regn i sløret betydde lykke så er jeg sikker på at dette kommer til å gå godt. 
 Liker å forandre litt i stua på puter og pledd, ikke så mye som skal til og vips så får liksom rommet en ny "look"
Gråe puter og pledd har lenge bodd i denne sofaen, men nå som det er sommer måtte jeg ha noe som var litt lysere, så da ble de byttet ut med lin trekk i fra IKEA og et par stjerne puter.

 Herlige detaljer på lin puten

 

Ha en fin tirsdag da dere:-)


mandag 30. juli 2012

Riviera MaisonHei og hopp, tilbake på jobb i dag jeg. En smule tungt å stå opp kl 6, men når jeg bare fikk meg en dusj og kom inn på jobb var det riktig så trivelig å treffe de flotte kollegaene mine igjen.

Vi hadde en aldri så liten 2 dagers Stavanger tur her i vår med jente gjengen, og da ble det med meg hjem dette skjønne salat bestikket fra Riviera Maison. Hadde ikke sett slike før, og falt pladask for det.
Og så er det jo gøy med et lite minne fra turen, så hver gang jeg tar frem dette og i bruk så kommer jeg til å tenke på den. Å det er jo koselig:-) Gode minner er verd å ta vare på.Nå venter middags laging her i glitter huset.
Ha en flott kveld da dere, jeg tenker det blir litt Dallas titting på meg:-)


søndag 29. juli 2012

Ny lampe

Heisan søtinger:-)

Da var siste ferie dag kommet her i glitter huset på mannen og meg for denne gang. Ferie er jo kjempe deilig, og heldigvis har vi en uke igjen som vi skal til varmere strøk i slutten av august. Glede, glede , glede meg:-) 
I dag er det Start kamp for glitter mannen mens kidsa og jeg skal på Batman kino.

Oppe i 2 etg malte vi opp gangen og taket i helt hvitt her i vår, og da var det på tide med en ny lampe også der oppe. Kunne ikke ha noe som han langt ned siden vi går frem og tilbake der. Men fant denne søte lille lyse kronen, og den gir et kjempe bra lys der oppe. Er fremdeles veldig glad i prismer jeg, digger når det skinner så fint og blankt


Håper dere alle får en herlig søndag med masse sol:-)

torsdag 19. juli 2012

Litt nytt på soverommet

Heisan dere.
Her i sør er det litt reg og grått vær i dag, håper det lysner til kvelden. Etter værmeldinga sin side er det vel det som er planen. Glitter mannen og sønnen er på sjøen og trekker teiner, frister ikke meg å ut der å klore når ikke solen steker på meg. Litt nytt er ankommet soverommet siden sist. Her inne vil jeg ikke ha for mye stasj som kan samle støv. Liker å ha det litt luftig og godt der vi skal sove.
Vi malte jo rommet helt hvitt her tidligere i vår. Så for at det ikke skal bli alt for mye hvit har jeg valg å kjøpe natt bord i denne lune brune driv ved fargen. Den er i samme fargen som den store stjernen som jeg har vist dere tidligere som står på benken her inne. Lese lampen er fra Ikea, elsker å lese bøker, har ikke tall på hvor mange serier jeg har lest, så denne blir flittig brukt:-)
Egentlig hadde jeg lyst på en tak lampe i svart, men da jeg kom over denne billige lyse kronen fra Bohus syntes jeg den var riktig så flott:-)


Stjerne matte må til på rommet:-) Kan jo ikke fryse til vinteren på føttene når jeg skal svinge beina ut av senga:-)


Et lite pynte speil ifra Upstairs, en gøy butikk vi har her i Kr. sand med masse vis av lekre pynte ting og lys til en billig penge.


Et par puter fra Ikea med monogram på er på plass:-)


Nå begynner det å komme seg på soverommet, nå er det bare gardinene som mangler:-) Men det har ikke noe hast nå på sommeren. Lystett rulle gardin er en fin ting.-)
Nå lysner det opp her ute, og det kan vi li:-)
Ha en fin torsdag da dere!

mandag 16. juli 2012

Heisan, nyter dere ferie livet?

 Her går det i litt forberedelser til Annika`s konfirmasjon i august
Tenk at mellomste prinsessa snart er 15 år, huhei som tiden går.


FOR Har fått ei veninne av meg med den lekreste håndskriften til å skrive innbydelsene.

Snill som hun er skrev hun alle for hånd, og vi ble kjempe fornøyde, akkurat slik vi ønsket de


Komf. kjolen er også innkjøpt , men den får dere ikke se før etter den "store dagen" sier konfirmanten.

Og til slutt et bilde av den skjønne konfirmanten vårProfilbilde

19. august er konf. dagen, og vi gleder oss masse alle sammen !
Ønsker dere en flott dag!