torsdag 27. september 2012

TrekasseHei og hopsann. Torsdag alt og sola skinner igjen her i Sør.
Kjenner at jeg liker det veldig godt.
Men litt lys brenning kan vi jo få til allikevel.
Elsker denne fargen som er på denne tre kassen.
Selv om jeg er veldig glad i hvit,merker jeg at det stadig sniker seg inn litt i denne fargen. Lunt å fint syntes jeg, nå som høsten er på gangDette er pynten på kjøkkenbordet for tiden.
Kassen er fra Plantasjen og lysestakene er fra BrosteØnsker dere en fin torsdagskveld.
Gleder meg til Torsdagskveld fra Nydalen smileblunkefjes:-) 


tirsdag 25. september 2012

Sølvtre


 
Heisan dere, god kveld i stua. Full fart her i glitterhuset siden sist. Mannen og lilleprinsen tok morgenbåten til Danmark på lørdag . De skulle ned og overraske storesøster som var og spilte håndball cup der nede. Jeg var og sang i bryllup. For et vakkert brudepar sier jeg bare. Sukk. Sangene de hadde valgt seg var, Ekteskapsbønnen og To make you feel my love. Nydelige sanger syntes jeg.
Søndagen ble tilbringet i hus og heim, alltid noe og gjøre og denne dagen var det Glitterfuen sitt skap skal som skulle til pers. Herlig følelse etterpå, når det er ryddig og fint hver gang det blir åpnet. Og det beste er jo at nå er det plass til noe nytt, juhu!! I kveld er det håndball kamp med mellom prinsessa. Ja som dere sikkert har skjønt, er det ikke få timene vi har bak oss i hallen, med 3 stk som spiller. Gøy syntes jeg.
Fant et lite mini sølv tre på blomster butikken , utrolig greie disse som ikke trenger vann , er jo like vakre uansett.
Ønkser dere en fin kveld
fredag 21. september 2012

Corokia ?


En liten "busk" har annkommet Glitterhuset.
Syntes de er utrolige stilig disse små trærene her. Men som jeg sa til hun i blomster butikken, føles nesten som å kjøpe en vissen blomst siden det er fint lite grønt på de. He he, men er fornøyd jeg. Tror denne planten heter corokia , stemmer det?
Trikset for og holde liv i denne planten var vist å vanne den jevnt og trutt. Skal være fuktig hele tiden. Ja så gjennstår det og se da, hvor lenge det er liv i den. Nå står den og koser seg skikkelig ute i gangen:-)
Fredagen er en herlig dag syntes nå jeg da. I dag er det igjen fortball kamp med prinsen før det blir noe snadder til middag og tv titting.
Ellers er det full fart denne helgen, med bryllups synging i morra. Gleder meg til å se den vakre bruden.
Ha en herlig kveld da dere! 
torsdag 20. september 2012

StarsHeisan dere. Litt lys brenning er koselig nå som det begynner å bli en smule høstlig ute. En ny liten telys holder med stjerne motiv på er flyttet inn i Glitterhuset.
Syntes denne var så søt, lignet litt på snø som den var dekket med rundt. Ikke det at jeg er så veldig glad i snø at det gjør noe:-) hehe. Fant disse søte små lyngblomstene på blomster butikken. Søte? 
I dag skal vi båten opp fra sjøen, er jo en smule trist det da, sommer perioden blir liksom så veldig over da.
Men men , da kan vi jo ha det også å glede oss til , når den skal på vann igjen.

Ha en skjønn torsdag dere, i kveld begynner småbruket på TV3, tenkte jeg skulle få med meg det. 


  


onsdag 19. september 2012

Jente besøk


Hei og hopsann, onsdag alt, skal si denne uken flyr avsted.
Desverre ble det et måls tap i  fotballkampen i går. Noe som Glitermannen (treneren) ikke var særlig fornøy med. Enda alt fokuset var på denne kampen  går, var faktisk så vi glemte å gå på foreldrekonferansetime på skolen. Huff for noen dårlige foreldre. Så nå er ny time i boks på dette, og den glømmer vi ikke:-) 
Jeg hadde jente kveld her om dagen, og bordet ble selvfølgelig pyntet i den fargen som er min favoritt farge for tiden:-)  Denne støvete gammel rosa syntes jeg passer så godt sammen med hvit , lin og grått. 
Her har jeg brukt pom-pomsene som jeg laget til konfirmasjonen.
Og de samme vasene. Disse kommer til å bli brukt utrolig mye. Liker ikke når bordpynten er for høy, blir jo så vanskelig å snakke med den over bordet da. hehe . Så sånn var jo disse et kupp:-)Dekke brikker og bestikk kommer ifra Living. Gleder meg noe sykt til den åpner her i Kristiansand. Ikke lenge til det.

 
Håper du får en flott onsdag, see you soon. 


tirsdag 18. september 2012

Søgne puter


 
Sommeren er sannelig på hell her i Sør, høsten har overtatt noe så veldig spør du meg.
Men det er fint lite og gjøre med det, så nå begynner gledingen for min del til jule forberedelsene.
Er det noe vi her i blogglandia er gode på, så er det å glede seg til jul, glede seg til påske, glede seg til sommeren. Ja det er viktig å glede seg litt spør du meg. I dag er det fotball kamp med prinsen som står på programmet.Vi går for seier:-) Et lite bilde i fra ute terassen sånn på tampen av sommeren.
Putene er fra Søgne Home Colletion.
Har kikket litt på høstens nyheter der, og det er bare å "glede" seg. Mye fint i vente:-) 


Regner ikke med at det er så mange dagene blomstene lever ute nå. Men litt rosa blomstrer enda.
Ha en fin tirsdag dere, nå bærer det på kamp:-) 
Heia SØGNE!!!!!onsdag 12. september 2012

Hvit lyng


Heisan dere, onsdag alt , skal si dagene går fort.
Travelt med foreldre møter som kommer på løpende bånd.
Og når da en av ungene er så "søte " og glemme og leverer lappen, og si en time før. Åååå mamma har vist glemt å gi deg lappen, men det er foreldre møte i dag!!!! Ja da er det bare og kanselere alle avtalene og hive seg på skolen:-) Godt vi liker og ha noe å holde på med, hehe
Har fått inn litt hvit høst lyng i huset nå som kveldene blir mørkere og vi har begynt å fyre opp starin lysene.
Koselig og ha litt lyng inne nå i denne perioden, er jo ikke så lenge til julen setter inn, så de får stå frem til da. Nå er det snart litt middagslaging før jeg skal hive meg på kor øvelse.
Ha en fin kveld da dere.

fredag 7. september 2012

Velkommen til bordsHei dere. 
Nå har det sannelig skjedd mye her i Glitter huset på kort tid.
Har vært så travelt at jeg kun har hatt tid til å kikke rundt på dere andre sine blogger. Men har kost meg masse med det da:-) Vi har akkurat kommet hjem fra 1 uke i Tyrkia. Ååååå for et fantastisk sted sier jeg bare. Nydelig temp, og badevann. 29 grader holdt Middelhavet. Utrolig deilig.
Det ble jo selvsagt mye soling, shopping og god mat. Skikkelig godt å få en uke med bare varmt vær, kan leve lenge på det utover høsten.Har ikke noe særlig bilder av turen, for jeg gidder ikke drasse rundt på kameraet når jeg er der.
Vi hadde konfirmasjon  lørdagen før vi reiste for prinsesse Annika:-)  Denne gangen valgte vi og ha det hjemme. Hadde det borte forrige gang, men tenkte at siden det var i aug, så kan været bli flott, og da kan det være hyggelig å benytte seg av hagen også. Og været viste seg at skulle bli den varmeste og fineste dagen vi har hatt her på Sørlandet i hele sommer. Så den var vi jo kjempe heldige med. Etter konfirmantens ønske ble det kina mat og vårruller på menyen. Utrolig godt og lettvint og få det ferdig levert på døra. 

Møblene ble bært ut av den ene delen i stua , og plassert i garasjen. Fikk lånt border og stoler. Så var det bare å begynne og rigge ivei til de 33 gjestene som skulle ankomme.
Fikk utrolig god hjelp til og rydde bort å sette klart bordene, til kake baking og kjøkkenhjelp, satt veldig pris på det.
Så var det bare for glitterfruen og stryke metersvis med damask duker:-)
Hadde ikke lyst til å ha så mye farger på bordet, siden det var sommer og jente komfirmant. Så da ble det mest hvit som ble brukt. 
Vasene har jeg kjøpt på Nille for en billig penge, en passelig høyde på blomstene syntes jeg, så gjestene kunne titte litt på hverandre over bordet.
Favoritt blomstene er jo disse dus rosa rosene.
Ikke noen bombe at valget falt på disse :-)
Bestikket er fra Living. Bordkort hjertene har jeg kuttet ut etter en mal. Dette har jeg gjort på hobby butikken her.

Laget noen pom pomser i silkepapir for og "fylle " opp litt på bordet. Kjempe enkelt og billig å lageKonfirmanten var veldig fornøyd med dagen sin, og det er jo det som er det viktigste.
Ha en flott fredag kjære dere, selv har jeg ingen planer denne helgen, og det skal bli deilig:-)