fredag 16. november 2012

Heart


Fredagen er jo herlig!
Og denne helgen er uten de alt for store planene, og det liker vi:-)
Hjertet på veggen var noe av det som lå i goodi bagen fra Living,
Nydelig syntes jeg, så det fikk plass med en gang på kroken på hyllen i stuen.
Dette så jeg de hadde i hvitt også.
Lysestakene har dere sett før, de er fra Broste.
Ha en fin start på helgen da dere:-) tirsdag 13. november 2012

Da var jeg igang.......

 
 
Glitterfruen har vært og
klort i skogen her om dagen å sanket inn litt mose. Dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg elsker å pynte til advent og jul med mose . Er vel litt tidlig enda, men kunne ikke holde meg, så noen mosekuler har fått plass på kjøkkenet mens de andre er plassert ute på trappa.
Har funnet den perfekte mose plassen, så nå er det ikke lenge før jeg tar turen dit og sanker mer så jeg har hvis frosten skulle komme. Noe jeg håper at den ikke vil gjør enda. Er ikke klar for kong vinter riktig enda nei.
Men mosekuler JA TAKK! hi hi.
 
 


 

mandag 12. november 2012

En elg i hus

 
Heisan godtfolk! Hu hei som tiden flyr avsted.
For et par uker siden var jeg på Bloggtreff her i Kristiansand.
Det er LIVING som endelig har kommet hit til oss. Og da fikk vi bloggere den ære av og besøke å handle i butikken før åpningsdagen. Ååå som jeg har ventet på denne butikken. Nå slipper jeg å kjøre 2.5 time i bil for å myse i den herligheten. En kjempe flott butikk de har laget her i Sør. Vi hadde først en omvisning med litt forklaring i hvordan de bygger opp LIVING konseptet. Veldig spennende. Hadde desverre glemt kameraet mitt, men hvis dere besøker LIVING sin blogg vil dere se mange flotte bilder av den lekre butikken.
Jeg fikk gleden av og treffe noen "gamle" blogg bekjente, og så fikk jeg hilst på noen nye som jeg håper jeg snart treffer igjen. Hyggelig å treffe de andre jentene som skriver på de forskjellige bloggene. Flotte goodibager fikk vi også. Har ikke fått tatt bilde av alt enda, men det kommer:-)
Fikk handlet med litt også når jeg var der. Hele butikken var det prosenter på. Lykke!
Dyremotiv på ting og tang er jo i vinden for tiden, så denne "staute" elgen fikk flytte inn i gangen vår denne vinteren.
 

Ellers så har forkjølelsen og feberen angripet oss her i Glitterhuset også, så nå er det varm drikke, ullsokker og skjerf som gjelder for tiden:-) Må jo bli frisk til Jul-) Er jo ikke mange ukene til gitt! Gøy denne tiden vi går inn i nå.