mandag 4. februar 2013

Nydelig pute

 
Heisan dere .
Tusen takk for alle hilsningene og gratulasjonene jeg har fått av dere.
Utrolig stas og feire seg selv. Begynner jo å bli litt siden nå men,kvelden/natten var bare helt perfekt!!! Så den kan jeg leve lenge på.
Ribbemiddagen som glittermannen , med god hjelp fra snille venner laget smakte utmerket. Blei skikkelig imponert over den . For det var ikke til mindre en 70 gjester.
Kvelden startet med at gjestene ankom på rød løper og litt shampis i glassene mens de ble fotografert. Litt Hollywoos style måtte vi jo ha på det når det var glitterdama som skulle feires. Hi hi....Det ble tatt en god del bilder utover kvelden. Kjempe gøy var det å få de nå i etterkant og spare på som et minne.
Ellers så vanket det flotte taler , og underholdning. Sang og musikk står jo høyt i fokus når denne damen er med, så det ble det også en del av. Hadde rimelig vondt i rokke fotene dagen etterpå av all dansinga, men det tyder jo bare på at kvelden har vært perfekt!!!
 
Denne utrolige nydelige grå puten fikk jeg av en av gjestene som hadde tatt seg den jobben og stikke den . Så utrolig koselig og kunne pynte opp i sofaen med denne. Passet jo perfekt!
Den hvite er fras Søgne home sin collection som det faktisk står 3 knall flinke Søgne damer bak.
 


Ønsker dere en fins start på uken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar