lørdag 12. januar 2013

40 års feiring!


Hei hei alle sammen!
I dag kommer det til å bli en perfekt dag. Juhu som jeg gleder meg. For det er nemmelig slik at rett før jul fylte denne "ung"damen 40 år. Og det er ikke hver dag ei "dronning" fra Søgne skal feires. He he
Så i kveld er det fest med 70 gjester. Lokale er leid og står ferdig pyntet. Snille glittermannen har kontrollen på maten han skal lage og servere. Og vi har besøk av de beste i fra Bergen. Koselig og våkne opp med huset fult av folk.
Har lenge ønsket meg det gråe trekket til ektorp hjørne sofaen. Er jo gøy og kan bytte ut litt. Lunt og herlig på vinterstid med litt mørkere farge. Så her en dag jeg var på vift så hadde mannen og ungene vært å kjøpt trekket for å overaske meg.Snillingene! Utrolig morro, ble liksom en helt annen stue.
Nei, nå må glitterfruen hive seg, Er jo litt igjen å gjøre før kveldens høyhelte glittersko skal taes på og fest kan starte! Glede, glede, glede meg!!
Håper dere får en fin kveld dere også!
tirsdag 8. januar 2013

Sjekk denne......


Heisan dere fininger!
I dag blir det ikke noen interiør bilder fra fruen. Har nemmelig holdt på med husvask i kveld, er skikkelig kipt, men men må jo til det også.
Men tenkte jeg skulle vise dere noe som jeg syntes var utrolig gøy! På nyttårsaften kom en av gjestene med en leskende gave til meg. Han hadde vært på polet , og da kom han over denne rosevinen med den tøffe etiketten på. Jeg hadde ikke sett denne før. Så det var jo stor stas når jeg så hva den hette. For denne damen heter jo selvfølgelig noe annet enn Fru Glitter, hehe . Som dere sikkert har fått med dere heter jeg Ine. Og da var det jo kjempe tøft med denne vinen som jeg er knall sikker på er "oppkalt" etter meg, hihihi.
Ines heter den. Tolket jo det med en gang at det betydde Ine`s vin:-)
Gleder meg til helgen, for da skal den smakes på:-) Tusen takk Kjell for denne!

Må bare få takket for alle de herlige kommentarene jeg har fått, kjempe koselig. Og velkommen til nye følgere, kjempehyggelig.
Ha en fin kveld da dere, med eller uten Ines:-)
mandag 7. januar 2013

Ny lysekroneGlemte jo helt å vise dere glitterhuset sin nye lysekrone på kjøkkenet.
Er vel ikke akkurat så ny, for vi har hatt den liggende i over 1 år, men har ikke fått summet oss til og skifte før nå. Var egentlig litt min feil, for jeg var ikke helt sikker på om jeg ville bytte ut den som hang der.
Men nå som jeg endelig bestemte meg, er jeg dødsfornøyd og kan ikke fatte at jeg ikke gjorde det før.
He he , noen som kjenner seg igjen???


Slik så den "gamle" ut. Så nå ligger den nedpakket og kan kanskje taes i bruk en annen gang, eller av noen andre
Ser det er mange som sliter med å laste inn bilder på blogger, jeg strevde også med det i mange dager etter nyttår. Men så så jeg på bloggen til herlige Bodil med bloggen Bodilla, at hun hadde lastet inn ny nettleser.
Så da tenkt jeg at det var sikkert det som var galt her også, og jaggu meg var det det.
Så endelig er jeg i full sving igjen:-)
Takk for tipset Bodil, har dere ikke vært inne og besøkt henne, må dere virkelig ta turen inn på den vakre bloggen hennes.
Ønsker dere en fin start på uken!

torsdag 3. januar 2013

Nyttårsbordet


Godt nyttår dere!!
Da var det tilbake på jobb igjen i dag, trivelig å se alle de hyggelige arbeidskollegane igjen. Selv om det ble en litt kortere arbeisdag, måtte til tannlegen i ettermiddag, huff skulle finnes en slik knapp her som det er på facebook ,bare at denne skulle vært "liker ikke" kan aldri få vent meg til det altså. Selv om han er verdens hyggeligste mann. Men over til noe koseligere noe. Må jo få vist dere litt bilder ifra årets nyttårbord. Vi har en super fordeling her i huset når slike festmiddager skal inntas, (syntes jeg) mannen kokkelerer (noe han er knall flink på) og fruen kan smilende og glad få lov til å dekke bordet.
Vi var 8 stk til bords, og på menyen stod kalkun og riskrem. mmmm, ble utrolig god middag spør du meg!
Hadde lyst til å ha litt grønt og hvitt på bordet i år, så derfor gikk jeg løs med saksen på baksiden av edelgranen , hehe men det var det jo ingen som kunne se at siden inn mot veggen var et litt slankere tre.
Litt svibler og mose syntes jeg hører med, disse hadde jeg tatt sølvtråd rundt siden det var nyttår. Føler liksom at da gjør det ikke noe med litt ekstra bling bling:-)
Masse glitrende julekuler i sølv og brunt ble dyttet oppi "julegrenene"


De store smelertene kjøpte jeg når vi var i London før jul. Der vet de å ta julepyntinga på alvor. " Hva er det nå du har funnet på " var glittermannens kommentar når jeg kom drassende med disse og skulle finne plass til de i kofferten, he he esken var ikke akkurat liten. Men sta som jeg er fikk de bli med hjem :-)

 Krystall glassene er en bryllupsgave. Så de har bodd her i huset i mange år nå gitt:-) Koselig å tenke på syntes jeg når de taes i bruk.

 Bestikk og dekke tallerkner er fra Living. Lysestaker fra Tine K home.


Litt velkomst dråper hører jo med . Fin start på kvelden.
Ble en flott nyttårsfeiring, tror både store og små var fornøyde. Kom mange bilder her nå , men det tåler dere vel:-) Ha en fin torsdag dere skjønninger!


                             

tirsdag 1. januar 2013

Julen 2012 er flyttet vekk...........


  
Jula og nyttår er over. Huhei hvor koselig det er med jul alt alt som det fører med seg.
Men må sannelig si at det er godt å få pakket den vekk også. Det er jo sånn det er med oss interiør frelste at vi gleder oss noe sykt til å begynne så smått og pynte til jul, så tar det helt av, og julen kan bare komme:-)
Og så er vi superfornøyde når den skal flyttes vekk igjen. Holder liksom og ha de "hybelboerne en mnd tid tenker jeg. Så i dag har nisser, engler og alt annet julestas flyttet tilbake til kassene sine og trives godt der til de skal frem til neste jul.


Disse super skjønne advent lysene fra Lene Bjerre fikk jeg av ei  venninne. Syntes de var så rålekre at jeg ikke hadde hjerte til å fyre de opp. Så de er pakket vekk til neste advent:-)
Litt julekaker har jo hørt med i julen, heldigvis ikke så mye igjen nå.
Føler liksom at jeg har fått nok for en stund nå gitt:-)


 Grånissen og englene fra Walter& Co er pakket godt vekk nå.
 Nyttårsaften ble feiret her hjemme i glitterhuset, så litt bilder fra bord dekkingen skal dere snart på se.
Jobb igjen i morgen , så nå må fruen få hoppet i loppekassen så hun er ready for 2013:-)